TCM Massages en aanvullende behandelingen


Aanvullende behandelingen die indien nodig kunnen worden toegevoegd aan een behandeltraject ter verlichting van een klacht.

 

Lymfedrainage – Gembercompressen - Klei/kuurcompres - Moxa behandeling - Cupping behandeling
Voetreflexmassage - Energetisch voetbad licht en kleur - Voetbad ‘Spa’ met dode-zeezout
Oorkaarsbehandeling (inclusief 2 oorkaarsen, etherische oliën)
diverse massage vormen en/of Dorn en Breuss methode

 

TCM massage met Kleur-Lichtpunctuur

Een holistische behandeling gebaseerd op de eeuwen oude filosofie uit het oosten waarbij er gewerkt wordt op energiebanen en drukpunten om het lichaam in balans te brengen.
Naar gelang uw conditie en erfelijke aanleg kan er een keuze gemaakt worden uit de ‘Traditional Chinese Medicine’ drukpuntmassages Relax, Detox of Vitaliteit, eventueel gecombineerd met een scrub behandeling voor reiniging en vitalisering van de huid. De oliën waarmee gewerkt wordt worden individueel samengesteld en zijn op basis van krachtige eigenschappen uit planten, hoge potentie kleur-lichtvibraties, geometrische patronen voor harmonisering en balancering van de aura. Deze massages worden aangevuld met een specifieke kleur-lichtpunctuur/acupunctuur behandeling om uw lichaam te laten terugkeren naar het grootst mogelijke evenwicht.

Kleur-lichtpunctuur zorgt voor:
Behandeling op het niveau van lichaam, ziel en geest
De weg terug naar meer vitaliteit en vreugde
Aanraking oorzaak van lichamelijk/emotionele spanning
Bewustwording op een dieper niveau
Inzicht in levenspatronen
Verlichting lichaamsspanning en pijn


Bewandel de weg van gezondheid en vitaliteit met uw Hart.
Tijdens een moment van Bewust Zijn!

KP-BOL.RUGKP-GEZICHTKP-BUIK

 

 

Lichttherapie met massage:
Hoofd-nek-schouders 30 minuten €37,50
Rug 30 minuten €37,50
1 uur €75,-

Lichttherapie met massage met scrub:
Hoofd-nek-schouders   1 uur                €75,-       
Rug 1 uur €75,-
1.30 uur €110,-
Lichaam                                       1.30 uur                €110,-        
2 uur €145,-
Magnesium-massage bij pijnlijke spieren:        1 uur €75,-
Hot-stone massage:
Hoofd-nek-schouder-rug         30minuten   €37,50 
Lichaam 1 uur €75,-

 

*Hot-stone massage en scrub vallen niet onder Natuurgeneeskundige behandeling en komen niet in aanmerking voor terugbetaling via de Nederlandse zorgverzekeraar.

 

Bij Rugklacht of Draaglast : Dorn en Breuss methode

De Dorn methode is een vriendelijke en zachte methode waarbij verschoven ruggenwervels en gewrichten worden gecorrigeerd en bindweefsel gemasseerd. Uitgangspunt van de Dorn methode is een verschil in beenlengte, een veel voorkomend probleem bij mensen met rugklachten.
Daardoor wordt het lichaamsgewicht verplaatst naar het korte been en komt de wervelkolom in een andere houding, hierdoor kunnen andere klachten ontstaan, zowel op lichamelijk als op psychisch niveau. Vele klachten van de wervelkolom hebben dikwijls een diepere oorzaak; daarom maakt de Dorn methode gebruik van de relatie van de wervels met de organen en de psyche. De correcties worden uitgevoerd in beweging, waardoor het lichaam veel gemakkelijker de correctie accepteert. Als afsluiting volgt de Breuss massage, ontwikkelt door Rudolf Breuss. Deze warme energetische tussenwervelschijfmassage is gericht op de ontspanning van de wervelkolom en de lange rugspier.

Indicaties:
schouder– en rugklachten, beenlengteverschil, bekkenscheefstand

 

Voedingsaanpassing

Je gezondheid wordt voor een groot stuk bepaald door wat je dagelijks eet en drinkt. Vele kwaaltjes, ongemakkelijkheden, je-niet-goed-in-je-vel-voelen en ook wel de meer ernstige zaken, kun je verhelpen of op een natuurlijke manier verbeteren door een aangepast, harmonieus, evenwichtig en biologisch voedingspatroon in te passen. Gedurende een voedingsaanpassing wordt individueel - d.w.z. naar ieders conditie en constitutie - gekeken wat er aangepast dient te worden in je hele voedingspatroon.
voeding

Practische informatie:

Alle aanvullende behandelingen kunnen gecombineerd worden met kleurenpunctuur, Photonwave, acupunctuur, esogetische kleur/klankmuziek, en/of facetkristal-behandeling
Een aanvullende behandeling: € 31,- - € 62,- / 30-60 minuten
Het aantal oorkaarsen wordt apart in rekening gebracht.
Er worden geen extra kosten aangerekend om een aanvullende behandeling te combineren met andere behandeling indien de totale behandeling 60 minuten duurt.
Voor meer informatie, afspraak voor een behandeling of een intake gesprek,
kunt U contact opnemen met info(at)sanbao.be

 

 

terug naar overzicht