Facetkristal-behandeling

 

KRISTALHELDER INZICHT

 

       

 

 

Ontspanning – Rust – HarmonieFacetkristal heling als individuele behandeling in combinatie met  kleur/klankmuziek. Een facetkristal behandeling kan ook plaatsvinden na een kleur-, lichtbehandeling om een bepaald gezondheidsthema te ondersteunen, zoals bijvoorbeeld immuniteit, concentratie en zelfvertrouwen…..

De facetkristallen zijn gegraveerd met tienduizend jaar oude astrologische tekens die over elkaar en/of met elkaar verbonden zijn.

Kristalbehandeling met holografische goud- en zilverfacetkristallen voor ontspanning en rust. Deze goud- en zilverfacetkristallen bevorderen een diepe ontspanning van het lichaam waardoor verdrongen of vergeten gebeurtenissen in het onderbewustzijn weer in het bewustzijn terecht komen.

De vier element kristallen brengen ons in contact met onderdrukte gevoelens die verscholen liggen in ons innerlijke en zorgen voor een energetische regulatie. De vier elementen staan voor: Vuur – woede en , Aarde – niet kunnen loslaten, Lucht – tweestrijd tijdens stressmomenten, Water – onderdrukte gevoelens en creativiteit.

De drie grijskristallen worden gebruikt bij chronische klachten om starre structuren in beweging te brengen waardoor energie weer kan gaan stromen.

De meditatie-band met kristallen, oertekens uit de Chinese I-ching verbonden met de acht trigrammen om diep contact te maken met jezelf waardoor gespannenheid en psychische overbelasting plaats maakt voor helderheid en licht.

De kleinere verblijfskristallen worden gebruikt op acupunctuurpunten, specifieke punten van gezicht, oor en/of lichaam. Dit is een unieke behandeling die zich goed laat combineren met andere behandelingen. Het opent een weg naar welbevinden en innerlijke vrijheid.

In de Workshop Zuivering van je Energetisch Systeem wordt er ook met deze facetkristallen gewerkt, in combinatie met de E-stoel en Bronstoel van Monique Timmers/Marcel Jansen.Praktische informatie
Een behandeling met facetkristallen: € 55,- / 45 minuten
In combinatie met kleur-lichtpunctuur: € 62,- / 60 minuten

Voor meer informatie, afspraak voor een behandeling of een intake gesprek,
kunt U contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

 

 

 kristal6kristal7kristal8kristal9

 

 

terug naar overzicht