Artikelen

Links

   
Beroepsverenigingen

Naturopathia Naturopathia wil hulpverleners uit de Complementaire en Alternatieve sector verenigen, hun belangen verdedigen en hun clienten correct informeren.

VBAG De afkorting VBAG staat voor Vereniging ter Bevordering van Alternatieve Geneeswijze. Wij zijn een beroepsvereniging voor zelfstandige, professionele beroepsbeoefenaars van natuurlijke geneeswijzen.

Therapeuten

Domisan René Smeyers, oprichter van DomiSan, is een ervaren geobioloog die de pathogene krachtlijnen reeds meer dan vijftien jaar adequaat meet en neutraliseert met de meest vooruitstrevende meetapparatuur en ontstoringssystemen.

Cambiamento Cambiamento wil een alternatief zijn voor de drukke en stressvolle maatschappij.

Shiatsu De Belgische Shiatsu Federatie vzw is een vereniging die ernaar streeft om SHIATSU bij het grote publiek kenbaar te maken door middel van voordrachten, deelname aan beurzen, contact met de pers en door publicaties.

Opleidingencentra

kleurenpunctuur.nl Kleurenpunctuur, ontwikkeld door Peter Mandel, brengt oude en nieuwe inzichten van oosterse en westerse geneeswijzen samen als een nieuwe vorm van lichttherapie.

ICZO Iczo heeft een ruim aanbod aan trainingen en cursussen, voor diverse (para)medische en medisch opgeleide doelgroepen.


OWC

Oost West Centrum organiseert cursussen en andere activiteiten rond gezond, natuurlijk en geïnspireerd leven. In ons aanbod brengen we zoveel mogelijk de energetische visie uit het Oosten en de eco-logische kijk uit het Westen samen.

Ayurvedisch Centrum Limburg
Muurmans Ayurvedisch Centrum Limburg is gespecialiseerd in Ayurvedische behandelmethodes, de oudste natuurgeneeskunde uit India. Daarnaast bieden wij nog een heel scala aan moderne, holistische geneeswijzen ter ondersteuning. Op deze site vindt u alle informatie
Biologische Voeding

Vajra Vajra biologische natuurvoeding, 6 Goede redenen om te kiezen voor VAJRA
*Betrouwbaarheid
*Keuze
*MILIEUBEHOUD
*Raadgeving
*BIO CERTIFICAAT
*JUISTE PRIJS

 
Eco/Bio winkels

   
   

 

terug naar home-pagina        terug naar boven